cs_image_url

Onze missie

Werkgevers zitten te springen om goed personeel. De huidige markt staat zwaar onder druk door een tekort aan technisch personeel. Daarnaast zijn er veel kwalitatief goede werknemers die helaas werkloos thuis zitten. Omdat ze net niet de juiste papieren of onvoldoende werkervaring hebben. 

Wij realiseren ons als geen ander dat dit een ingewikkelde puzzel is en ambiëren als uitzendbureau om de puzzelstukjes op de juiste plek te plaatsen. Door onze ruime praktijkervaring weten wij wat je als werkgever verwacht van goed personeel en daarom kunnen wij gericht zoeken naar de juiste persoon voor jouw vacature.   

Kennis

Door onze jarenlange ervaring als monteurs weten wij waar we op moeten letten.

Eerlijk

Wij staan voor helderheid en duidelijke afspraken

Service

De wensen van werkgever en werknemer staan bij ons centraal.

Persoonlijk

Onze klanten en medewerkers zijn bij ons meer dan een nummer.

Daadkracht

Wij laten er geen gras over groeien.

Loyaal

Wij bouwen aan langdurige relaties.

cs_image_url

Over Sign Uitzendbureau

Sign uitzendbureau is opgericht door twee doorgewinterde ondernemers met veel praktijkervaring.


Willem Westerhout (Wim) start zijn carrière in 2000 als sign monteur in loon dienst, om vervolgens in 2015 als zelfstandige ondernemer te starten. 

Kishorekoemar Balwant-Gir (Kishore) begon in 2012 als zelfstandig ondernemer in de sign branche en heeft zich verder ontwikkeld op het gebied van verlichting en zonnepanelen. 

Sinds 2015 werken Wim en Kishore samen en zijn uitgegroeid tot een hecht team met heel veel ervaring en kennis uit de praktijk. In 2020 besloten wij om samen een uitzendbureau op te richten.  Anno april 2021 is deze ambitie werkelijkheid geworden.

cs_image_url

Onze klanten

image
image