Vacature analyse:

We kijken uitgebreid naar wat de wensen die in de vacature staan.

Bedrijfscultuur analyse

Om een passende personeel lid te vinden voor u, kijken we heel goed naar jullie bedrijfscultuur. De info die wij hieruit halen nemen we mee tijdens het Werven van nieuw personeel, zodat hij of zij perfect binnen het team past.

Sign Uitzendbureau database

Onze database met werkzoekende groeit elke dag verder. De kans om passend personeel te vinden, tijdelijk of voor langere termijn wordt daar mee alleen maar groter.

Uw vacature gratis op onze website

Wij plaatsen met toestemming van u als werkgever uw vacature gratis en vrijblijvend op onze site.

Werving via social media en andere advertenties

Naast dat wij adverteren op onze website, zullen wij ook gaan werven via andere kanalen om zo snel mogelijk de juiste persoon voor de job te vinden.

Uitgebreide selectie uit alle cv’s

Er word zorgvuldig gekeken naar de cv’s en alleen de beste match word door ons geselecteerd voor u. Elke persoon word uitgebreid door ons geïnterviewd voordat hij of zij word voorgesteld.

Contract management

Het aangenomen personeel lid die bij jullie gaat werken via ons komt onder contract van Sign Uitzendbureau. Wij monitoren alle contracten en geven op tijd aan als er een vervolg fase komt.

Binding, begeleiding, evaluatie en beoordeling

Zolang een uitzendkracht via ons werkt blijven wij ook betrokken.

Opleiding

Wij hebben de mogelijkheid om intern bij Sign Uitzendbureau een uitzendkracht cursussen te bieden, waardoor hij of zij zich beter kan ontwikkelen en sneller als ervaren medewerker ingezet kan worden.

Administratie, digitale uren verwerking, loonadministratie, contractbeheer

Onze backoffice verzorgt de complete afhandeling rondom alle administratieve handelingen van het personeelslid